Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Banaanimuffinsit

Banaanimuffinsit

Banaanimuffinsit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

15

minuuttia

Banaani ja kookos sopivat ihanasti yhteen. Muffinssit on helppo tehdä Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta tattari- ja hirssijauhoista.

Ainekset

Valmistus

  • Mittaa vesi ja rasva kattilaan ja kuumenna niin, että margariini sulaa.
  • Anna jäähtyä. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
  • Yhdistä loput kuiva-aineet. Lisää jauho- ja rasvaseokset sekä banaanisurvos taikinaan. Sekoita hyvin.
  • Kaada taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 15–18 minuuttia.
  • Muffinit sopivat tarjottaviksi sekä lämpiminä että jäähtyneinä.

    © Eila Alho

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.