Etusivu » Gluteeniton Tumma TEF - täysjyväjauho » Gluteeniton Tumma Täytekakkupohja

Gluteeniton Tumma Täytekakkupohja

Gluteeniton Tumma Täytekakkupohja

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

30

minuuttia

Gluteeniton tumma täytekakkupohja saa ihanasti väriä ja pähkinäistä makua Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomasta Teff-jauhosta. Kokeile ja ihastu sinäkin!

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää jauhot ja kaada voideltuun vuokaan.
  • Paista kakkua 175 asteisessa uunissa 30–35 minuuttia.
  • Gluteeniton tumma täytekakkupohja on väriltään suklaanruskea ja se maistuu hienokseltaan pähkinäiseltä.
  • Kakkupohja sopii loistavasti esimerkiksi erilaisten suklaakakkujen tai värikkäiden marjakakkujen pohjaksi. Voit myös pakastaa kakkupohjan tuoreena ja täyttää myöhemmin. Varaa tällöin sulatukseen useampi tunti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.