Etusivu » Gluteeniton Pullajauhoseos » Gluteenittomat Pastel de Nata Leivokset

Gluteenittomat Pastel de Nata Leivokset

Gluteenittomat Pastel de Nata Leivokset

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Maistuvat gluteenittomat Pastel de Nata leivokset valmistuvat Virtasalmen Viljatuotteen pullajauhoseoksesta.

Ainekset

  • Taikina
  • 100 g voita

  • 100 g maitorahkaa

  • 1,25 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta pullajauhoseosta

  • 0,75 tl leivinjauhetta

  • Täyte
  • 2 dl kuohukermaa

  • 1 dl punaista maitoa

  • 0,5 dl fariinisokeria

  • 1 tl sitruuna-aromia (tai sitruunan kuorta)

  • 2 tl vaniljasokeria

  • 0,25 tl kanelia

  • 3 kananmunan keltuaista

  • tomusokeria koristeluun

Valmistus

  • Taikina
  • Sekoita pehmeä voi ja maitorahka.
  • Sekoita kuivataineet keskenään ja nypi seokseen.
  • Täyte
  • Keitä kermaa, maitoa ja mausteita noin 10 minuuttia vesihauteessa. (vesihauteessa maito ei pala pohjaan)
  • Vatkaa keltuaiset ja sokeri kevyksi vaahdoksi.
  • Anna kermaseoksen jäähtyä ja sekoita vaahto sekaan.
  • Kaulitse voitaikina ja ota juomalasilla siitä pyöreitä aihioita.
  • Voitele muffinivuoka ja laita taikinan koloihin.
  • Taikinasta tulee noin 12 muffinipohjaa.
  • Pistele haarukalla pohjaan reiät ja lusikoi jokaiseen muffiniin 3 ruokalusikallista täytettä.
  • Paista leivonnaisia 200 asteessa leivinuunissa 15 minuuttia kunnes ovat kauniin ruskeat.
  • Jäähtyneet gluteenittomat Pastel de Nata leivokset voi koristella tomusokerilla.

    Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.