Etusivu » Gluteeniton Pullajauhoseos » Gluteeniton Marjapiirakka pullajauhoseoksesta

Gluteeniton Marjapiirakka pullajauhoseoksesta

Gluteeniton Marjapiirakka pullajauhoseoksesta

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

palaa
Kypsennysaika

30

minuuttia

Gluteeniton marjapiirakka pullajauhoseoksesta on helppo valmistaa tuoreista tai pakastemarjoista. 

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
  • Lisää vaahtoon kananmuna ja aromi.
  • Lisää kuivat aineet varovasti sekottaen joukkoon.
  • Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.
  • Täyte
  • Pohjan päälle marjaseos sekä hiukan hillosokeria.
  • Marjojen päälle loput täyteet keskenään sekoitettuna.
  • Päälle voi halutessaan ripotella esim. puolukoita.
  • Paista pohjaa noin 200 asteessa 30 minuuttia.
  • Gluteeniton marjapiirakka pullajauhoseoksesta on parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.

    Kirsi Epäilys | Villa Kanervan leivinuuni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.