Etusivu » Gluteeniton Hieno Tattarijauho » Gluteeniton Vaalea Kakkupohja

Gluteeniton Vaalea Kakkupohja

Gluteeniton Vaalea Kakkupohja

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

35

minuuttia

Helppo gluteeniton vaalea kakkupohja Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomista jauhoista. Kokeile ja ihastu!

Valmistus

  • Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää jauhot ja kaada voideltuun vuokaan.
  • Paista kakkua 175 asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.
  • Kypsä gluteeniton vaalea kakkupohja irtoaa vuoan reunoilta.
  • Anna kakun jäähtyä hyvin ennen sen leikkaamista kerroksiin. Kerrosten kostuttaminen mehulla tai vedellä ennen täytteen levittämistä mehevöittää kakkua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.