Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Turkinpippuri-hopeatoffeepalat

Gluteenittomat Turkinpippuri-hopeatoffeepalat

Gluteenittomat Turkinpippuri-hopeatoffeepalat

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Vaahdota kananmunat ja sokeri.
  • Lisää jäähtynyt voisula ja piimä.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon.
  • Paista 150’c n.15min tai kunnes kypsää.
  • Jäähdytä pohja (älä päästä pohjaa kuitenkaan kylmäksi asti jotta päällinen nappaa pohjaan hyvin kiinni. Jos pohja pääsee kylmäksi asti, niin päällinen irtoaa laattana).
  • Kuorruta piirakka ja koristele haluamallasi tavalla.
  • Päällinen
  • Sulata teflonin kattilassa hopeatoffeet ja kerma (miedolla lämmöllä, kokoajan sekoittaen).
  • Kun saat kaikki hopeatoffeet sulaamaan nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
  • Kaada seos leivontakulhoon ja sekoita hopeatoffee-kerma seokseen kaikki päällisen aineet (sihtaa tomusokeri) massa pitää olla aika paksua.
  • Kuorruta pohja.
  • Koristele haluamallasi tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.