Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Jogurttikakku

Gluteeniton Jogurttikakku

Gluteeniton Jogurttikakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

1

tunti 

Gluteeniton Jogurttikakku on helppo ja herkullinen tarjottava kahvipöytään. Saat kakkuun juhlavuutta koristelemalla sen tomusokerilla ennen tarjoamista. Katso helppo reseptivideo täältä.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kaikki ainesosat keskenään kulhossa (älä vatkaa).
  • Laita taikina voideltuun ja jauhotettuun (esim. tumma riisijauho) vuokaan.
  • Paista kakku 175 asteessa noin 1 tunti.
  • Kumoa kakku lautaselle vasta jonkin aikaa jäähtyneenä.
  • Koristele gluteeniton jogurttikakku halutessasi tomusokerilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.