Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Makeat leivonnaiset » Gluteenittomat pullaviinerit

Gluteenittomat pullaviinerit

Gluteenittomat pullaviinerit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Juuren ainekset

Valmistus

  • Sekoita hiiva ja kädenlämpöinen maito. Lisää sokeri ja Pullajauhoseos.
  • Anna olla lämpimässä paikassa n. 10 minuuttia (tai kunnes kuplii).
  • Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kananmuna ja kuivat aineet taikinajuureen. Lisää pehmeä voi. Vaivaa taikinaa voimakkaasti käsin tai konetta/sähkövatkainta käyttäen.
  • Leivo gluteeniton pullataikina heti pikkupulliksi ja paina lasilla kuoppa keskelle.
  • Kohota leivinpaperin päällä pellillä noin puolen tunnin ajan.
  • Syvennä kuoppia tarvittaessa lasilla ja voitele pullat kananmunalla. Annostele kuoppaan puolet kreemiä ja puolet marmeladia.
  • Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 min.
  • Sekoita tomusokeri ja vesi niin, että kuorrutteesta tulee melko paksua. Pursota hetken viilenneiden pullien päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.