Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat rapuleivät

Gluteenittomat rapuleivät

Gluteenittomat rapuleivät

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Ainekset

  • Gluteeniton joululeipä

  • n. 350 g katkarapuja

  • puolikas punasipuli

  • puntti tilliä

  • puolikkaan sitruunan mehut

  • purkki ranskankermaa

  • iso ruokalusikallinen majoneesiaa

  • mustapippuria ja suolaa

  • Päälle: mätiä tai cavi-artia

Valmistus

  • Sulata ja kuivaa katkaravut huolella. Jos kuivaamisen jättää välistä, täytteestä tulee juoksevaa.
  • Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Anna asettua jääkaapissa hetki.
  • Leikkaa joululeivästä viipaleita ja puolita ne.
  • Lusikoi täyte leipäpalojen päälle ja viimeistele mädillä ja tillillä.
  • Tarjoile!

Vinkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.