Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat taatelidonitsit

Gluteenittomat taatelidonitsit

Gluteenittomat taatelidonitsit

Reseptin kirjoittaja Iina Sarkama | Iinabites
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annosta

12

kpl
Kypsennysaika

8

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Ota taateleista kivet pois ja laita kulhoon. Lisää ruokasooda ja kaada kiehuva vesi taateleiden päälle. Anna olla noin 5 min.
  • Soseuta taatelit sauvasekoittimella.
  • Lisää kookossokeri ja rypsiöljy. Sekoita.
  • Sekoita toisessa kulhossa vaniljasokeri, leivinjauhe ja jauhot.
  • Lisää jauhoseos taateliseokseen ja sekoita.
  • Kaada taikina pursotinpussiin.
  • Voitele donitsivuoka vuokaspraylla ja pursota taikina donitsipellinkoloihin.
  • Paista donitseja 200 asteessa noin 8 min uunin keskitasolla.
  • Kippaa valmiit donitsit jäähdytysritilän päälle ja valmista kuorrute sillä aikaa kun donitsit jäähtyvät.
  • Paloittele tummasuklaa mikronkestävään kulhoon yhdessä kookosöljyn kanssa. Lämmitä mikrossa sulaksi suklaakuorrutteeksi.
  • Dippaa donitsit suklaaseen yksitellen ja koristele haluamillasi koristeilla.

    Iina Sarkama | Iinabites

2 Kommenttia

  1. Tämä Taatelidonitsit sopii diabeetikoille Kiitos reseptistä Sama asiaa vielä banaanilla ja gluteeniton lettutaikina ja ne paistetaan kookosöljyssä wok-psnnussa kuin munkitSisko

    1. Moikka,

      Tässä vegaanisten lettujen resepti 🙂 Näiden valmistamiseen ei käytetä kananmunia tai sokeria. Paistamiseen voi käyttää haluamaansa rasvaa.

      Moni sivuiltamme löytyvä banaanileivonnainen soveltuu myös hyvin diabeetikolle kohtuudella nautittuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.