Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat halloween pasteijat
Gluteenittomat halloween pasteijat
Julkaistu
Gluteenittomat halloween pasteijat
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
10
minuuttiaAinekset
1 tlk (250 g) maitorahkaa
250 g pehmeää voita
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Durrajauhoseosta
0,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
Lisäksi yksi kananmuna voiteluun
- TÄYTE
n. 600 g myskikurpitsaa
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
yrtit (esim. timjami)
n. 180 g vuohenjuustoa
Valmistus
- Sekoita pehmeä voi ja maitorahka tasaiseksi.
- Sekoita seokseen leivinjauhe-jauhoseos. Muotoile taikinasta paksu suorakaide ja anna kovettua kelmuun käärittynä jääkaapissa vähintään tunnin ennen leivontaa.
- Tee kartongista (muropaketti, maitotölkki, tms) muotti. Huomioi muotin koossa täytteen ympärille tarvittava muutaman sentin tila reunojen sulkemista varten.
- Kuori kurpitsa ja leikkaa se melko pieniksi kuutioiksi. Sekoita leivinpaperilla vuoratun uunipellin päällä kurpitsa, tilkka ölljyä ja mausteet. Paahda uunissa 180 asteessa n. 20min. Paistoaika vaihtelee hieman kuutioiden koon mukaan.
- Kauli taikina noin 3 mm:n paksuiseksi levyksi. Käytä apuna jauhoja. Kääntele taikinaa ympäri ja lisää kääntöjen välissä pöydälle jauhoja. Ota muotilla haluamasi muotoisia paloja.Jaa täyte paloille, lisää vuohenjuusto pieninä paloina ja jätä reunoille tilaa. Muodosta tasku lisäämällä kansipäälle ja ummistamalla reunat haarukalla painellen. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa 10-15 minuuttia.