Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat halloween pasteijat

Gluteenittomat halloween pasteijat

Gluteenittomat halloween pasteijat

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 keskiarvio 1 arvostelija
Kypsennysaika

10

minuuttia

Ainekset

  • 1 tlk (250 g) maitorahkaa

  • 250 g pehmeää voita

  • 4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Durrajauhoseosta

  • 0,5 tl leivinjauhetta

  • 0,5 tl suolaa

  • Lisäksi yksi kananmuna voiteluun

  • TÄYTE
  • n. 600 g myskikurpitsaa

  • oliiviöljyä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • yrtit (esim. timjami)

  • n. 180 g vuohenjuustoa

Valmistus

  • Sekoita pehmeä voi ja maitorahka tasaiseksi.
  • Sekoita seokseen leivinjauhe-jauhoseos. Muotoile taikinasta paksu suorakaide ja anna kovettua kelmuun käärittynä jääkaapissa vähintään tunnin ennen leivontaa.
  • Tee kartongista (muropaketti, maitotölkki, tms) muotti. Huomioi muotin koossa täytteen ympärille tarvittava muutaman sentin tila reunojen sulkemista varten.
  • Kuori kurpitsa ja leikkaa se melko pieniksi kuutioiksi. Sekoita leivinpaperilla vuoratun uunipellin päällä kurpitsa, tilkka ölljyä ja mausteet. Paahda uunissa 180 asteessa n. 20min. Paistoaika vaihtelee hieman kuutioiden koon mukaan. 
  • Kauli taikina noin 3 mm:n paksuiseksi levyksi. Käytä apuna jauhoja. Kääntele taikinaa ympäri ja lisää kääntöjen välissä pöydälle jauhoja. Ota muotilla haluamasi muotoisia paloja.Jaa täyte paloille, lisää vuohenjuusto pieninä paloina ja jätä reunoille tilaa. Muodosta tasku lisäämällä kansipäälle ja ummistamalla reunat haarukalla painellen. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa 10-15 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.