Etusivu » Gluteeniton Psyllium » Gluteenittomat Karjalanpiirakat Teff-jauholla

Gluteenittomat Karjalanpiirakat Teff-jauholla

Gluteenittomat Karjalanpiirakat Teff-jauholla

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

15

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Gluteenittomat karjalanpiirakat saavat herkullisen tumman maun ja ihanan värin Virtasalmen Viljatuotteen tummalla teff-jauholla. Kokeile ja ihastu sinäkin.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita veteen suola ja psyllium.
  • Anna Psylliumin turvota hetki.
  • Sekoita jauhot keskenään.
  • Sekoita joukkoon jauhoseosta pienissä erissä kokoajan sekoittaen.
  • Sekoita taikina kunnes se irtoaa kulhon reunoista.
  • Pyöritä taikinasta leivin alustan päällä tanko ja jaa n. 15 saman kokoiseen palaan.
  • Kaulitse yksi taikinapala kerrallaan piirakankuoreksi, täytä ja rypytä.
  • Paista gluteenittomat karjalanpiirakat 250 asteessa noin 15 minuuttia ja voitele paistamisen jälkeen voisulalla.

2 Kommenttia

  1. Kiitos ohjeesta! Tein elämäni ensimmäiset gluteenittomat karjalanpiirakat tällä ohjeella, ja hyvin onnistui! Mies kehui että maistuvatkin melkein aidoilta ruispiirakoilta. Käytin teffjauhoa 75%jauhojen määrästä.

    1. Hei Mari,
      Kiitos kommentista! Mahtava kuulla, että piirakat onnistuivat noin loistavasti heti ensimmäisellä kerralla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.