Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Kaneliässät

Gluteenittomat Kaneliässät

Gluteenittomat Kaneliässät

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

10

minuuttia

Gluteenittomat Kaneliässät ovat helppo ja perinteinen herkku kahvipöytään ja juhliin. Virtasalmen Viljatuotteen gluteeniton riisijauho tuo rakennetta kekseihin.

Ainekset

Valmistus

  • Voi ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
  • Lisää munat yksitellen.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sekoittamalla käsin vaahtoon.
  • Laita pursotin pussiin ja muotoile pellille tähti tyllalla (pursottimen kärki) S:n muotoisia keksejä.
  • Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
  • Gluteenittomat kaneliässät ovat maistuva lisä kahvipöytään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.