Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Tattarileseleipä

Gluteeniton Tattarileseleipä

Gluteeniton Tattarileseleipä

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

pellillinen
Kypsennysaika

20

minuuttia

Gluteeniton tattarileseleipä on herkullinen tapa aloittaa aamu. Virtasalmen Viljatuotteen tattarilese on runsaskuituinen ja runsasproteiininen ja sopii mainiosti leipiin antamaan pehmeyttä.

Valmistus

  • Mittaa taikinakulhoon kuivataineet ja sekoita.
  • Lisää 42 asteiseksi lämmitetty vesi, rypsiöljy ja siirappi.
  • Vaivaa hyvin.
  • Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille 1 cm paksuiseksi levyksi.
  • Anna kohota peiteltynä n. 1/2 tuntia.
  • Paista 200 asteessa 20-25 min.
  • Anna jäähtyä ja leikkaa gluteeniton tattarileseleipä paloiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.