Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Suolaiset leivonnaiset » Gluteeniton Maissipuuro

Gluteeniton Maissipuuro

Gluteeniton Maissipuuro

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Gluteeniton maissipuuro valmistuu nopeasti perheen pienimmille Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta Maissijauhosta. Mausta makusi mukaan suolalla! Kokeile ja ihastu sinäkin!

Ainekset

Valmistus

  • Käytä paksupohjaista pataa puuron keittämiseen.
  • Kaada pataan n. 3 dl maitoa ja kiehauta.
  • Loput maidosta ja maissijauhoista sekoitetaan suureeksi, joka lisätään joukkoon kokoajan sekoittaen sitä voimakkaasti.
  • Katkaise lämpö ja anna puuron vetäytyä kannen alla.
  • Sekoita silloin tällöin, kunnes gluteeniton maissipuuro on valmista.

Vinkki

  • Puuro sopii myös aikuiseen makuun. Voit tuunata puuroa, lisäämällä siihen haluamiasi lisukkeita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.