Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Tattaripuuro

Gluteeniton Tattaripuuro

Gluteeniton Tattaripuuro

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

4

kpl

Gluteeniton tattaripuuro sopii hyvin herkulliseksi välipalaksi. Puuro valmistuu helposti Viljatuotteen Gluteenittomasta Tattarirouheesta. Tästä reseptistä valmistat noin neljä annosta tattaripuuroa.

Ainekset

Valmistus

  • Kuumenna tattarirouhetta vedessä kunnes vesi imeytyy rouheeseen.
  • Lisää maito ja kypsennä miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia.
  • Lisää suola.
  • Tarjoa gluteeniton tattaripuuro esim. maidon, marjojen tai hillon kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.