Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton hirssinen retiisi-kurkkusalaatti

Gluteeniton hirssinen retiisi-kurkkusalaatti

Gluteeniton hirssinen retiisi-kurkkusalaatti

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 keskiarvio 1 arvostelija
Kypsennysaika

10

minuuttia

Gluteeniton hirssinen retiisi-kurkkusalaatti on täydellinen lisuke grilliruoalle ja pihveille. Hirssisuurimot muistuttavat kvinoaa, mutta ovat maultaan miedompia – siis täydellisiä salaattien joukkoon!

Ainekset

Valmistus

  • Aloita salaatin teko keittämällä hirssisuurimot. Huuhtele suurimot huolellisesti kuuman juoksevan veden alla ja kiehauta vesi. Keitä kannen alla keskilämmöllä n. 10 minuutin ajan. Anna vetäytyä hetki ja jäähdytä.
  • Pilko kurkut ja retiisit viipaleiksi. Hienonna kevätsipuli ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.