Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat red velvet kuppikakut
Gluteenittomat red velvet kuppikakut
Julkaistu
Gluteenittomat red velvet kuppikakut
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
12-15
kplKypsennysaika
15
minuuttiaGluteenittomat red velvet kuppikakut sopivat hyvin Halloween teemaisiin illanistujaisiin. Taikinasta tulee noin 12-15 kpl kuppikakkuja (riippuu vähän vuoan koosta).
Ainekset
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 dl sokeria
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
2 munaa
1 dl maitoa
2 tl omenaviinietikkaa
0,5 dl rypsiöljyä
n. 2 rkl punaista elintarvikeväriä
- Kuorrute
150 g voita
3 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
400 g tuorejuustoa
1 rkl sitruunamehua
Valmistus
- Voitele muffinssipelti tai asettele muffinssivuoat muffinssipellin syvennyksiin. Sekoita keskenään munat, maito, omenaviinietikka, öljy ja punainen elintarvikeväri. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Siivilöi kuivat aineet nesteiden joukkoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 175C uunin keskitasolla noin 15 min. Anna kuppikakkujen jäähtyä ennen kuorrutusta.
- Kuorrutusta varten vatkaa huoneenlämpöinen voi, tomusokeri, sitruunamehu ja vaniljasokeri kuohkeaksi. Tähän menee noin 5 minuuttia. Lopuksi sekoita tuorejuusto joukkoon. Pursota kuorrute kuppikakkujen päälle.
- Gluteenittomat red velvet kuppikakut sopivat vaikkapa Halloween teemaisiin illanistujaisiin.
Ina Elevant | Gluteenitonta