Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton appelsiinikeikauskakku

Gluteeniton appelsiinikeikauskakku

Gluteeniton appelsiinikeikauskakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

45

minuuttia

Gluteeniton appelsiinikeikauskakku on herkullinen lisä kahvipöytään. Mehevyytensä ja makunsa kakku saa raikkaista appelsiineista.

Ainekset

Valmistus

  • Paloittele appelsiinit siivuiksi. Voit käyttää appelsiinit kuorineen. Valmista siirappi keittämällä vesi ja sokeri kattilassa. Kun seos kiehuu, laske hellan lämpötilaa ja laita appelsiinisiivut joukkoon. Anna kiehua hiljalleen. Kääntele välillä appelsiinisiivuja.
  • Kun appelsiinisiivut ovat sokeroitumassa, valmista taikina. Raasta appelsiinin kuori ja hiero raastettu kuori sokerin joukkoon. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat joukkoon yksitellen. Yhdistä kuivat ainekset. Sekoita kuivat aineet taikinan joukkoon vuorotellen appelsiinin mehun kanssa.
  • Nosta appelsiinisiivut pois hellalta.
  • Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reunat. Nostele appelsiinisiivut vuoan pohjalle. Kaada taikina vuokaan appelsiinisiivujen päälle. Paista 175 C uunissa noin 45-50 min tai kunnes kakku on kypsä. Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.
  • Mehevä gluteeniton appelsiinikeikauskakku on valmis nautittavaksi!

    Ina Elevant | Gluteenitonta

4 Kommenttia

  1. Onko tämän appelsiini keikauskakun ohje oikein, en uskalla kokeilla ennenkuin tarkistan, että tuleeko tähän oikeasti 2 DL leivinjauhetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.