Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton bruschetta

Gluteeniton bruschetta

Gluteeniton bruschetta

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

6

kpl
Kypsennysaika

10

minuuttia

Gluteeniton bruschetta on täydellinen alkupala tai herkku illanviettoon! Gluteeniton versio on helppo valmistaa tuoreesta tai yön yli nukkuneesta vaaleasta vuokaleivästä.

Ainekset

  • Leivät
  • 6 viipaletta vaaleaa vuokaleipää

  • 0,5 dl öliiviöljyä

  • 2-3 valkosipulinkynttä

  • Tomaattisilppu
  • 4 tomaattia

  • 1 punasipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • tuoretta basilikaa (hienonnettuna)

  • n. 1 rkl oliiviöljyä (extraneitsyt)

  • ripaus mustapippuria

  • ripaus suolaa

  • Päälle
  • basilikaa

  • balsamicoa

Valmistus

  • Aloita valmistamalla tomaattisilppu. Pilko tomaatit oman maun mukaan joko isoiksi tai pienemmiksi paloiksi. Poista siemenet, jotta täytteestä ei tule vetistä. Pienennä punasipuli, valkosipuli ja basilika. Sekoita tomaattisilpun ainekset yhteen ja anna marinoitua hetki.
  • Viipaloi vuokaleipä ja aseta siivut pellille leivinpaperin päälle. Yhdistä oliiviöljy ja raastettu tai puristettu valkosipuli. Sivele leivät seoksella ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia. Leivät ovat valmiita kun ne ovat rapeat ja hieman tummentuneet reunoilta.
  • Kokoa leivän päälle tomaattisilppua ja koristele basilikalla! Balsamico bruschettan valmistat lorauttamalla varovasti koristeluvaiheessa balsamicoa leivän päälle. Nauti gluteeniton bruschetta heti!

Vinkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.