Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton ja vegaaninen vadelmakakku

Gluteeniton ja vegaaninen vadelmakakku

Gluteeniton ja vegaaninen vadelmakakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

55

minuuttia

Herkullisen mehevä Gluteeniton ja vegaaninen vadelmakakku sopii kaikille! Piristä syksyistä kahvipöytääsi ja hyödynnä samalla tuoreita vadelmia.

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä uuni 180 C asteeseen. Vuoraa vuoan pohja ja reunat leivinpaperilla.
  • Sekoita kulhossa kuivat aineet: jauhoseos, riisijauho, sokeri, leivinjauhe, kardemumma, ruokasooda ja suola.
  • Kaada joukkoon kasvipohjainen juoma, jogurtti ja oliiviöljy. Sekoita taikina tasaiseksi kevyesti käännellen. Kaada n.1/2 taikinasta vuokaan ja ripottele noin puolet vadelmista päälle. Kaada loput taikinat päälle ja painele vielä loput vadelmat taikinaan.
  • Paista kakkua 40 minuuttia. Asettele kakun päälle leivinpaperi, jos se näyttää tummuvan nopeasti ja jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia tai kunnes kakku on kullan ruskea ja kypsä.
  • Anna kakun jäähtyä vuoassa ennen kumoamista.
  • Sekoita kuorrutteen ainekset ja levitä kuorrute kakun päälle. Koristele vielä vadelmilla niin gluteeniton ja vegaaninen vadelmakakku on valmis tarjoiltavaksi!

    Tiina Strandberg | My Berry Forest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.