Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Itsenäisyyspäivän leivokset

Gluteenittomat Itsenäisyyspäivän leivokset

Gluteenittomat Itsenäisyyspäivän leivokset

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää vaniljasokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi.
  • Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Taputtele tasaiseksi. Taikina on tarttuvaa, joten kostuta kädet kylmällä vedellä niin se ei tartu käsiin.
  • Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.
  • Anna jäähtyä. Leikkaa jäähtynyt levy kahtia. Levitä mustikkahilloa toiselle puolikkaalle ja nosta toinen sen päälle.
  • Sekoita tomusokerista ja sitruunamehusta paksuhko massa. Ohenna tarvittaessa vedellä. Ota pieni määrä kuorrutetta sivuun. Värjää se sinisellä elintarvikevärillä ja laita pursotuspussiin.
  • Levitä valkoinen kuorrute tasaisesti levyn päälle. Pursota sinistä kuorrutetta ristikoksi kuten lipun kuviot.
  • Nosta jääkaappin ja anna jähmettyä pari tuntia. Leikkaa sopiviksi leivospaloiksi ja herkuttele.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.