Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Laskiaismuffinsit
Gluteenittomat Laskiaismuffinsit
Julkaistu
Gluteenittomat Laskiaismuffinsit
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Kypsennysaika
15
minuuttiaGluteenittomat laskiaismuffinsit ovat helppoakin helpompia valmistaa ja maistuvat takuulla kaikille. Kokeile sinäkin!
Ainekset
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 dl fariinisokeria
1 dl siirappia
2 tl leivinjauhetta
4 tl aitoa vaniljasokeria
2 tl vanilja-aromia
2 kananmunaa
1 dl piimää
1 dl öljyä
- Väliin
Hilloa
Kermaavaahtoa
Valmistus
- Laita kaikki aineet astiaan ja sekoita keskenään hyvin.
- Jaa taikina vuokiin ja ripottele päälle raesokeria.
- Paista 200 C n. 15-18 min tai kunnes kypsiä.
- Jäähdytä muffinsit.
- Väliin
- Leikkaa hattu pois ja täytä se hillolla ja kermavaahdolla.
- Gluteenittomat laskiaismuffinsit ovat valmiina herkuteltaviksi.
Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa