Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Aamiaissämpylät

Gluteenittomat Aamiaissämpylät

Gluteenittomat Aamiaissämpylät

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

18

minuuttia

Valmistus

  • Sekoita psyllium veteen ja anna turvota 15 minuuttia.
  • Murenna hiiva erilliseen pieneen astiaan, lisää joukkoon suola ja sekoita kunnes seos nesteytyy.
  • Lisää hiivaneste taikinaan ja sekoita.
  • Mittaa joukkoon tattarirouhe. Voit antaa rouheen turvota hetken.
  • Mittaa taikinaan jauhot ja sekoita tasaiseksi.
  • Anna taikinan hengähtää hetki leivinliinan alla.
  • Jaa taikina tattarijauhoa apuna käyttäen sämpylöiksi.
  • Anna kohota leivinliinan alla ja paista 225–250 asteen lämpötilassa 18–25 minuuttia, kunnes ne saavat kaunista väriä sekä pinnalle että pohjaan.
  • Säilytä ilmavasti.

    © Eila Alho

Vinkki

  • Sämpylät ovat meheviä myös pakastamisen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.