Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton ja vegaaninen pannukeksi

Gluteeniton ja vegaaninen pannukeksi

Gluteeniton ja vegaaninen pannukeksi

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

8

kpl
Kypsennysaika

25

minuuttia

Gluteeniton ja vegaaninen pannukeksi on parhaimmillaan jäätelön kanssa tarjottuna! Kokeile ja ihastu!

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen. Voitele valurautapannu.
  • Sekoita pellavasiemenrouhe ja kaurajuoma yhteen. Vatkaa pehmeä voi ja sokerit. Sekoita joukkoon pellavansiemen ”muna”. Sekoita jauhot, leivinjauhe, ruokasooda ja suola yhteen. Yhdistä kuivat aineet voi-sokeri seokseen. Sekoita lopuksi joukkoon suklaan palat.
  • Levitä taikina pannulle ja paista uunin (ala)keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes keksi tuntuu kypsältä. Keksi jähmettyy vuoassa myös paiston jälkeen, ja siitä tulee rapea.
  • Tarjoile gluteeniton ja vegaaninen pannukeksi jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

    Tiina Strandberg | My Berry Forest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.