Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton kääretorttu

Gluteeniton kääretorttu

Gluteeniton kääretorttu

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Määrä

15

palaa
Kypsennysaika

7

minuuttia

Gluteeniton kääretorttu on helppo muokata oman näköiseksi erilaisilla täytteillä! Tämä pehmeä pohja on nopea ja helppo valmistaa.

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota sokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon sekoittaen mahdollisimman vähän. Kaavi taikina syvälle leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja tasoita. Paista 225 asteessa 7-10 minuuttia.
  • Anna jäähtyä hetki uunista ottamisen jälkeen ja rullaa vielä lämpimänä. Vaahdota kuohukerma ja lisää joukkoon rahka tai tuorejuusto sekä hillo. Levitä tasaisesti pohjan päälle ja lisää marjat. Rullaa kääretorttua melko tiukalle rullalle. Irrota pohjaa leivinpaperista samalla kun pyörität pohjaa rullalle. Näin pohja pysyy kasassa ja sen liikuttaminen yhtenä osana on helpompaa. Jätä gluteeniton kääretorttu hetkeksi vetäytymään leivinpaperiin käärittynä. Mikäli teit kääretortun etukäteen, tämä on myös hyvä tapa säilyttää sitä jääkaapissa.
  • Ripottele sokeria tortun päälle ennen tarjoilua, pursota kauniiksi kermavaahdolla tai koristele haluamallasi tavalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.