Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Raparperi-vaniljapiiras
Gluteeniton Raparperi-vaniljapiiras
Julkaistu
Gluteeniton Raparperi-vaniljapiiras
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Annokset
9
kplKypsennysaika
50
minuuttiaAinekset
- Pohja
2 kananmunaa
2 dl sokeria
0,5 dl margariinisulaa
3 tl aitoa vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
0,75 dl kermaa
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
- Pinnalle
2 dl raparperipaloja
2 tl aitoa vaniljasokeria
1 prk (200g) vaniljarahkaa
Valmistus
- Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää margariinisula ja kerma.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon.
- Sekoita hyvin ja kaada voideltuun ja jauhotettuun 21cm halk. olevaan irtopohjavuokaan.
- Laita pinnalle raparperipalat ja ripottele aito vaniljasokeri raparperien päälle.
- Sekoita lusikalla hieman rahkaa purkissa jonka jälkeen laita pieniä kasoja kauttaalteen piiraan päälle, lopuksi levitä kasat tasaiseksi pinnalle.
- Paista 175’c n. 50 min tai kunnes kypsää. Anna jäähtyä ja koristele haluamallasi tavalla.
- Itse tein gluteenittomasta suklaasta raitoja pinnalle.