Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Raparperi-vaniljapiiras

Gluteeniton Raparperi-vaniljapiiras

Gluteeniton Raparperi-vaniljapiiras

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

9

kpl
Kypsennysaika

50

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää margariinisula ja kerma.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon.
  • Sekoita hyvin ja kaada voideltuun ja jauhotettuun 21cm halk. olevaan irtopohjavuokaan.
  • Laita pinnalle raparperipalat ja ripottele aito vaniljasokeri raparperien päälle.
  • Sekoita lusikalla hieman rahkaa purkissa jonka jälkeen laita pieniä kasoja kauttaalteen piiraan päälle, lopuksi levitä kasat tasaiseksi pinnalle.
  • Paista 175’c n. 50 min tai kunnes kypsää. Anna jäähtyä ja koristele haluamallasi tavalla.
  • Itse tein gluteenittomasta suklaasta raitoja pinnalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.