Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Mangoruudukko Piirakka

Gluteeniton Mangoruudukko Piirakka

Gluteeniton Mangoruudukko Piirakka

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

30

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Voitele piirakkavuoka (halk 25 cm). Sekoita kuivat aineet keskenään.
  • Lisää joukkoon sula rasva, vesi ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi.
  • Taputtele vuoan pohjalle ja reunoille.
  • Täyte
  • Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle.
  • Laita mangohillo purstotuspussiin ja pursota raitoina kermaviilin päälle.
  • Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.