Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Juustoinen Kanttarellipiirakka
Gluteeniton Juustoinen Kanttarellipiirakka
Julkaistu
Gluteeniton Juustoinen Kanttarellipiirakka
Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
Annokset
12
kplKypsennysaika
40
minuuttiaAinekset
- Pohja
100 g margariinia tai voita
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
1,5 dl juustoraastetta
1-2 rkl vettä
- Täyte
1 l tuoreita, puhdistettuja kantarelleja
1 pkt (170g) pekonia
2 kananmunaa
1 prk Valio Kippari -ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
pippuria
Valmistus
- Pohja
- Sekoita pehmeä voi ja jauhot keskenään.
- Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Lisää juustoraaste ja sekoita.
- Taputtele taikina voideltuun piirakkavuokaan ja esipaista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
- Täyte
- Pilko sienet pieneksi. Laita palat kuumalle pannulle ja kypsennä kunnes neste on haihtunut pois.
- Pilko pekoni pieneksi ja ruskista se. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle.
- Paistaa 200 asteessa noin 30 minuuttia.