Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka

Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka

Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

pellillinen
Kypsennysaika

25

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Raasta pohjaan ja täytteeseen tarvittava juustoraaste.
  • Yhdistä maitorahka, juustoraaste ja kananmunat.
  • Lisää joukkoon jauhoseos, johon on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita hyvin.
  • Levitä taikina leivonpaperin päälle uunipellille tasaiseksi kerrokseksi.
  • Paista pohjaa viisi minuuttia 200-asteisessa uunissa.
  • Täyte
  • Kuori ja hienonna sipuli ja kuutioi paprika ja suikaloi kinkku.
  • Kuullota sipuli ja paprika pannulla tilkassa öljyä.
  • Sekoita täytteen ainesosat keskenään ja levitä pohjan päälle.
  • Paista 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.