Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton pumpkin spice -tuorepuuro
Gluteeniton pumpkin spice -tuorepuuro
Julkaistu
Gluteeniton pumpkin spice -tuorepuuro
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
4
tuntiaGluteeniton pumpkin spice -tuorepuuro on helppo aamupala, joka valmistuu itsekseen yöunien aikana! Mikä parasta, tuorepuuro valmistuu helposti kotimaisista gluteenittomista kaurahiutaleista. Vähennä aamun askareita tekemällä puuro jo edellisenä iltana!
Ainekset
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Pieniä Kaurahiutaleita
2 dl mantelimaitoa
2 rkl kurpitsapyreetä
1 rkl vaahterasiirappia
1 tl chian siemeniä
1 tl pumpkin spice -mausteseosta
1 tl vaniljauutetta
ripaus suolaa
1/4 tl appelsiinin kuorta
Valmistus
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita kannelliseen purkkiin/rasiaan ja jääkaappiin jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi tai yön yli. Tarjoile gluteeniton pumpkin spice -tuorepuuro marjojen/hedelmien ja pähkinöiden kanssa. Voit halutessasi lämmittää puuron ennen herkuttelua.
Selma Mönkäre | Fit Foodie Selma
Vinkki
- Mikäli haluat tuorepuuroon lisää suutuntumaa, korvaa pienet kaurahiutaleet isoilla kaurahiutaleilla.