Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Joulun reseptit » Gluteeniton joulupullapitko

Gluteeniton joulupullapitko

Gluteeniton joulupullapitko

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Määrä

10

palaa
Kypsennysaika

25

minuuttia

Tämä gluteeniton joulupullapitko nostaa joulutunnelman kattoon! Älä anna ulkonäön hämätä, näyttävä pullapitko on helppo valmistaa! Joulupullapitko on myös vegaaninen.

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä mantelimaito-vesiseos kädenlämpöiseksi. Liuota sekaan hiiva.
  • Lisää intiaanisokeri, mausteet ja psyllium. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Notkista margariini ja lisää taikinan sekaan. Kun taikinan ainekset ovat hyvin sekaisin, kumoa taikina ja kauli kevyesti levyksi jauhoja apuna käyttäen. Täytä ohuehkolla kerroksella luumumarmeladia ja ripottele päälle vielä kanelia. Rullaa taikina ja halkaise pötkö pituussuunnassa kahteen osaan. ”Letitä” (leikkauspinta ylöspäin) ja nipistä päät. Kohota noin 30min. Voitele rasvasulalla ja vaahterasiirapilla (sekoitus) ja ripottele päälle mantelirouhetta. Paista uunissa noin 25 min / 225 asteessa.
  • Gluteeniton joulupullapitko on parhaimmillaan tuoreena!

    Marita Eriksson | MyBlissKtchn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.