Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkkupiirakka

Gluteeniton Kinkkupiirakka

Gluteeniton Kinkkupiirakka

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

8

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Mehevä Gluteeniton Kinkkupiirakka sopii suolaiseksi tarjoiltavaksi kahvipöytää. Herkullinen piirakka sopii myös lounaaksi salaatin kera.

Ainekset

  • 125 g maitorahkaa

  • 120 g pehmeää voita

  • 2 tl leivinjauhetta

  • 1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • Täyte
  • 2 dl kolmen sipulin kermaa

  • 2 kananmunaa

  • 3 rkl maissijauhoja tai perunajauhoja

  • 1 dl juustoraastetta

  • 2 tl grillimaustetta

  • 0,5 tl pippurisekoitusta

  • 1 punasipuli

  • 100 g paprikaa

  • 100 g kinkkusuikaleita

  • 20 g suolakurkkuja

  • muutama kirsikkatomaatti.

Valmistus

  • Nypi maitorahka ja voi.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja leivitä voideltuun ja jauhotettuun 21 x 21 cm piirakkavuokaan tai 20 cm halkaisijaltaan olevaan pyöreään irtopohjavuokaan.
  • Täyte
  • Sekoita keskenään kerma, munat ja mausteet sekä maissijauho. Ja kaada pohjan päälle. Ripottele pinnalle kinkkusuikaleet, punasipuli, suolakurkku ja kirsikkatomaatit. Paista 200 C n. 20 min.
  • Anna jäähtyä ja ennen tarjoilua voit halutessasi ripotella päälle tuoretta persiljaa ja kirsikkatomaatteja. Gluteeniton kinkkupiirakka on valmis nautittavaksi.

    Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa

2 Kommenttia

  1. Tässä on ehdottomasti paras pohja. Paljon gluteenittomia tuotteita syönyt vieraani kehui kovasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.