Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Pehmeä Raparperipiirakka

Gluteeniton Pehmeä Raparperipiirakka

Gluteeniton Pehmeä Raparperipiirakka

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

40

minuuttia

Gluteeniton pehmeä raparperipiirakka sopii yhteen vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa. Virtasalmen Viljatuotteen härkäpapujauhoseos tuo ihanaa pehmeyttä ja rapeutta piirakkapohjaan.

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Sulata voi ja anna jäähtyä.
  • Sekoita jäähtyneeseen voihin sokeri, kerma, muna sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuna.
  • Levitä taikina pyöreään, voideltuun piirakkavuokaan.
  • Täyte
  • Kaada raparperin palaset pohjan päälle ja ripottele päälle fariinisokeria.
  • Esipaista 200 asteessa (leivinuuni) noin 15 minuuttia.
  • Päälle
  • Esikypsennyksen aikana sekoita muna, kerma ja sokeri.
  • Kaada seos piirakan päälle 15 minuuttia paiston jälkeen.
  • Laita uuniin vielä 25 minuutiksi.
  • Nauti gluteeniton pehmeä raparperipiirakka vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.

    Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.