Etusivu » Gluteeniton Härkäpapujauhoseos » Gluteeniton Englantilainen Hedelmäkakku

Gluteeniton Englantilainen Hedelmäkakku

Gluteeniton Englantilainen Hedelmäkakku

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

25

kpl
Kypsennysaika

50

minuuttia

Gluteeniton Englantilainen Hedelmäkakku valmistuu Virtasalmen Viljatuotteen härkäpapujauhoseoksesta. Hedelmäinen kuivakakku sopii tarjottavaksi kahvipöytään tai lämpimäiseksi tuliaiseksi.

Ainekset

Valmistus

  • Laita kuivahedelmät mehustumaan rommiin (appelsiinimehu käy myös).
  • Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljasokerin ja kookoshiutaleet.
  • Vaahdota pehmeä voi ja sokeri ja lisää vaahtonn munat yksitellen.
  • Munien lisäämisen välissä kannattaa lisätä lusikallinen jauhoseosta, jotta taikina ei juoksetu.
  • Lisää joukkoon loppu jauhoseoksesta sekä kuivahedelmät ja rommi.
  • Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada kakkuvuokaan.
  • Paista kakkua leivinuunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia.
  • Gluteeniton englantilainen hedelmäkakku paranee jos sitä malttaa säilyttää muutaman päivän kylmässä ennen tarjoilua.
  • Sopii myös pakastettavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.