Etusivu » Gluteeniton Tumma TEF - täysjyväjauho » Gluteeniton Tumma Täytekakkupohja
Gluteeniton Tumma Täytekakkupohja
Julkaistu
Gluteeniton Tumma Täytekakkupohja
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
30
minuuttiaGluteeniton tumma täytekakkupohja saa ihanasti väriä ja pähkinäistä makua Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomasta Teff-jauhosta. Kokeile ja ihastu sinäkin!
Ainekset
4 kananmunaa
2 dl intiaanisokeria (tai 1½ dl sokeria)
1,75 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Teff-jauhoa
(1 tl leivinjauhetta)
Valmistus
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää jauhot ja kaada voideltuun vuokaan.
- Paista kakkua 175 asteisessa uunissa 30–35 minuuttia.
- Gluteeniton tumma täytekakkupohja on väriltään suklaanruskea ja se maistuu hienokseltaan pähkinäiseltä.
- Kakkupohja sopii loistavasti esimerkiksi erilaisten suklaakakkujen tai värikkäiden marjakakkujen pohjaksi. Voit myös pakastaa kakkupohjan tuoreena ja täyttää myöhemmin. Varaa tällöin sulatukseen useampi tunti.